A L O N E ϟ


A L O N E
C R E D I T S

The Template By : Choi Hae Ra
Some Helped : Mrs.AF
Basecode : Qistina. Re



I need I need I need

Monday, April 1, 2013 1:00 AM 0 Atashinci(s)

Hey guys! It's seems that i dah lama tak update blog kan? Cause why? Cause i need, really really need my lappyyyyyy! PC/lappy buat hallah pulak. Gedih an? Okay bye. Takde muat nak tulis ni. If my lappy dah okay i'll continue my stories okay? Bout blog. ASAP i'll renovate. Changing mana yg perlu kan? Okay bye :)

Cat I love you :)

Tuesday, May 29, 2012 3:05 AM 0 Atashinci(s)

Okay salam and hello for not muslim :DD 
How are you ? Find right ? Good(Y)
Dah lama tak tulis entri :') Sebab ? *malas
Okay senyap!Kimi,Arash dan Abang bising!*cerita tu tolak tepi,shush-shush
Okay hari ni nak cakap pasal kucing*bunyi kucing
Kucing saya comel ;) Nak tengok ?
Ambik ni*rasengan!!Naruto!!

Cute_cat_pets_beauty-4113c735788087f0b6d626744192ad18_h_large

248795_10150275842388428_1267439_n_large

Photo-87uc42wof-355627-475-356_large

Tumblr_lf4xsuoll71qg34buo1_500_large_large

Tumblr_lzyih5gdte1qkp90mo1_400_large

Tnpk_jnehr8_large

Tumblr_m4r9qw2lhn1rpeyrmo1_500_large

3d675d5ca8e811e1b2fe1231380205bf_7_large


Kesimpulannya , itu semua bukan kucing saya :')
*pukulNatragunabantalbusukdush-dush*

Saya teringin nak ada kucing macam itu :'( Tapi saya tetap appreciate apa yang Tuhan bagi.Tuhan bagi kucing tetap comel kepada saya :) Saya sayang mereka!
Tapi,kenapa kat luar sana ada jugak orang yang sanggup bunuh kucing ?
Kejam! Tak berhati perut langsung! 
Baik kau balik rumah kunci pintu bom diri sendiri lagi bagus *penggunaan bahasa kasar*

Okaylah bye :)
Funny Prank [ Najwa Latif ]

Saturday, April 28, 2012 1:27 AM 0 Atashinci(s)

Okay firstly , salam readers :) And hello for not muslim :)
Korang mesti tengok ni sumpah best prank ni XDD


The conclusion is , memang sumpah Najwa ni berani kot :')
Boleh dia melawan cakap orang tu*tetapi dalam dunia realiti semestinya Najwa Latif ni dah mati haha
Haha , apa lagi like lohh :)


Kes Lipas *0*

Wednesday, April 11, 2012 8:27 AM 0 Atashinci(s)

Ehek - ehekk*betulkan mikrofon 
Test 123 test 123 :)
Assalammualaikum dan hello for not muslim :)
Hari ini entry kita nak cerita pasal Kes Lipas :) Sungguh tragis :'( Samat*nama lipas , baru bagi nama 2 minit lepas
ditemui mati dengan sungguh kejam di kediaman Taman Desa Mewah pada jam lebih kurang 11:05 malam *0*
Mangsa mati kerana telah mengacau tempat suspek*dalam bahasa rempit port gua
Suspek dikenali sebagai A'korn*kucing meow~

Jurukamera sempat mengambil gambar di tempat kejadian :'(


KAKI MANGSA


KAKI MANGSA 2


KAKI MANGSA 3


PERUT MANGSA


MANGSA 

Suspek berjaya diberkas pada jam 11:10 malam.Berikutan kejadian itu polis terpaksa menahan suspek
buat sementara waktu.


SUSPEK *0*

Suspek cuba melarikan diri tetapi berjaya diberkas oleh pihak polis ,
KES TAMAT

note : gari murah sdn.bhd beli 1 dapat 10 :D






Awak , saya rambut pendek :)

Monday, April 9, 2012 7:17 PM 0 Atashinci(s)

Assalammualaikum and hello for not muslim :)
Apa khabar ? Sihat ? Kalau tak ,  take your medicine now , haha*gembira ni rambut dah potong pendek :DD
Okay , just like you know rambut saya memang panjang macam vampire right ? Tapi sebab dah taknak dah bela rambut panjang  :) Why ? Antara sebab-sebabnya ialah :-

-Rimas
-Malas sikat rambut
-Rambut selalu kusut
-Hari-hari pergi sekolah mesti kena ikat rambut dua kali sampai getah pun  asyik regang jer -,-

So , pada tanggal 8 haribulan 4 bersamaan tahun 2012 saya potong rambut!
Bahagia yang teramat sangat :)
Kini , rambut saya pendek paras bahu , lembut , dan tak rimas (Y)
Cubalah untuk kebaikan anda sendiri :D
Haha XD
Okaylah , itu jer pun nak cerita :) Wassalam :)
Tapi ingat!Saya akan selau merindui rambutku yg dulu :')
Kenangan :')


ReMwWpItZZ NyEWwwwW :)

Friday, March 30, 2012 7:08 AM 0 Atashinci(s)

HeLLo KoWunk PeW kHaBA ?!?!
SeYhATT ?!?!
Truly i can't understand dude *0*
Okay so for this entry , chop-2 
Assalammualaikum for muslim  and hello for not muslim :)
Okay tajuk kali ini ..
Erkk , korang faham tak title tu ?

''Rempit Nya''
Itulah tajuk yang ingin disampaikan :)
Okay korang selalu tengok kan sesetengah orang tu suka tulis full word and ada sesetengah orang 
suka buat tulisan KEwChiKK bEaAsAar kan ? Haha.Korang ingat gempak ke tulisan macam tu ?
Bagi saya itu adalah tulisan yang pelik.

Okay korang taknak cakap banyak-2 sebab korang akan dengar,lihat dan tafsir
sendiri pasal video ni :) Harap lepas korang baca entri ni and tengok video korang boleh ubah cara tulis
perkataan yang betul okay ?


Kesimpulannya , lepas ni taknak lagi tulisan macam tu lagi okay ? Saya pun ada jugak guna tulisan camtu , tapi takde lah macam over limited sangat kan ? Proud to be Malaysian lah bro :)

Puding Roti

Saturday, March 24, 2012 5:01 AM 0 Atashinci(s)


Nyumm-2!Nampak tak dekat atas tu ? Sedap tak ? Memang sedap!
Berlemak,cair di mulut dan segala apa nya lah (Y)
Tadi mama suruh buat puding roti :D
Apa lagi , dengan resepi yg ada .. Jom kita ke dapur!!
Bila dah buat .. Alhamdullilah menjadi :)
Nak tahu macam mana nak buat ? Klik SINI
Hmmm , sebenarnya ikutkan hati nak tulis resepi tu sendiri , tapi rasa malas pulak , so terus bagi jer link 
yg dekat atas tu (Y)
Okaylah , tu sahaja :D Oppss!!Lupa pulak , klik SINI jugak untuk resepi talam cendol :)
Harap dapat membantu :)